Agrarische boekhouding
en administratie

 

Agrarische boekhouding is nét even anders dan reguliere administratie. Wij werken samen met verschillende boekhoud- en accountantskantoren. Van hieruit kunnen wij de best passende partner inschakelen om duidelijke afspraken mee te maken.

Onafhankelijk advies over agrarisch boekhoudkantoor

Als agrarische ondernemer bent u dag en nacht aan het werk aan uw bedrijf. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u geen tijd hebt om daarnaast uw administratie te verwerken. Wilt u uw jaarrekeningen laten verzorgen? Fiscale aangiften en btw-aangiften uit handen geven, of uw (loon-)administratie uitbesteden?

Laat ons dan adviseren over het uitbesteden van uw agrarische boekhouding. Wij hebben contacten met meerdere accountants- en administratiekantoren en bieden onafhankelijk advies over hun dienstverlening. Zo kiest u het bureau dat het best bij uw bedrijf past. En desgewenst helpen wij u bij het creëren van inzicht in uw financiële resultaten. Vergeet niet dat uw jaarrekening het visitekaartje is voor uw agrarische financiers!

“Ons bedrijf heeft een complexe structuur en dat vereist bijzondere fiscale expertise. Jan heeft mij toen in contact gebracht met een goede partij. Fijn, het grote netwerk van BvdL Agro Advies!”

Inzicht in uw agrarische boekhouding

Een agrarisch boekhoudkantoor bespaart u niet alleen heel veel tijd. Zij creëren ook overzicht, zodat u inzicht krijgt in uw geldstromen en gefundeerde bedrijfsbeslissingen kunt nemen. Denk daarbij aan vragen als: is het verstandig om nu te investeren? Hoe verhouden de huidige bedrijfsresultaten zich tot uw toekomstplannen? Lost u teveel af? En zijn er wellicht betere financieringsmogelijkheden?

Op al deze én andere vragen biedt een agrarisch boekhoudkantoor antwoord. Laat u daarom adviseren over uw agrarische boekhouding. Zo bespaart u tijd, en mogelijk ook geld.

“Desgewenst begeleiden wij u met het creëren van inzicht in de geldstromen. Zo komt u tot gefundeerde bedrijfsbeslissingen.” – Dick Bijlsma, BvdL Agro Advies

Wilt u uw agrarische boekhouding uitbesteden?

Wij bieden u graag advies over het agrarisch boekhoudkantoor dat het best bij u past. Wilt u hier meer over weten? Stuur ons dan gerust een bericht. U kunt ons ook bellen op 06 – 5363 1544 (Dick Bijlsma) of 06 – 1001 9885 (Jan van der Linde). We horen graag van u!